Caractère dans

We geven Caractère dans in Zaandam en Diemen.

Caractére dans is gezellig en toegankelijk voor kinderen. Dansplezier is hier heel belangrijk. Je zult merken dat je al snel verschillende dansstijlen kan dansen.

Het fijne aan deze dansstijl is dat het erg toegankelijk is voor de mensen die niet zoveel aanleg hebben voor ballet en toch op een hoog niveau dansplezier willen beleven.

 De dansles is gebaseerd op elementen van caractère dans of Moiseev Ballet. Dit is een dansstijl die afkomstig is uit de werelddans met klassieke dans techniek daarin verwerkt. Hiervoor maken wij gebruik van de ontwikkelde door Igor Moiseev danstechniek, omdat hij de grootste grondlegger was van de caractère en omdat deze stijl internationaal onderwezen wordt. Met onze klassieke en folklore achtergrond was het een logische keuze om ook in deze stijl onderwijzen.

Kinderen die zich voor Caractere dans inschrijven, krijgen de benodigde dansschoenen gratis ter beschikking gesteld. Het is wel de bedoeling dat de dansschoenen na de les in de studio blijven.

Wij hanteren twee lessen als proef voor Eur 10,-. Proeflesgeld is Eur. 10 waard ,- als Kleding bon, bij definitieve inschrijving. Kledingbon is 3 maanden geldig om in te wisselen bij aanschaf van balletkleding bij Moving Harmony.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

error: Content is protected !!