You dont have javascript enabled! Please enable it!

Elena Koshil

 Een groot deel van mijn leven is verbonden met dans en sport. Mijn eerste kennismaking met dans was toen ik 4 jaar oud was. Ik begon toen met volksdansen. Ik heb daarna ritmische gymnastiek gedaan op de sportschool van de Olympische Reserve in Donetsk. Ik heb veel meegedaan aan wedstrijden en verschillende prijzen gewonnen. Uiteindelijk werd ik in 12 jaar gediplomeerd kandidaat meester in de sport. Verder studeerde ik klassiek ballet bij de balletschool van Vadim Pisarev. In deze balletschool werd les gegeven volgens de Vaganova methode. Nadat ik mijn diploma haalde kreeg ik een contract bij het Nationaal Academisch Theater voor Opera en Ballet in Donetsk, waar ik in het klassieke repertoire danste. Denk aan het Zwanenmeer, de Notenkraker, Assepoester, Giselle, Spartacus, Chipollino, Don Quichotte, La Bayadere, enz. Helaas liep ik een blessure op, waardoor ik moest stoppen met dansen en ik mijn leven een andere wending moest geven.

Nadat ik opleiding juridisch recht afgerond  heb aan de Universiteit had ik kort als notaris assistent in Kiev gewerkt. Nu woon ik met mijn familie in Nederland.

Werken met kinderen heb ik altijd leuk gevonden. In Donetsk was ik choreograaf voor de ritmische gymnastiek groep in dezelfde sportschool als waar ik begon met gymnastiek. Ik ben erg blij nu de kinderen bij Moving Harmony dansles te mogen geven.

Winkelwagen

0

Geen producten in je winkelwagentje.

error: Alert: Content is protected !!