Fantasia

Vol fantasie dansen over de hele wereld met klassiek als basis. Doen mee met 1 voorstelling per jaar.

Aanmelden voor de proefles

Wij hanteren twee lessen als proef voor Eur 10,-. Proeflesgeld is Eur. 10 waard ,- als Kleding bon, bij definitieve inschrijving. Kledingbon is 3 maanden geldig om  in te wisselen  bij aanschaf van balletkleding bij Moving Harmony.

  • groepen Tover Koffer en Fantasia 1 krijgen  kennismaking en algemene dansvorming lessen.
  • In de groep Fantasia  2 wordt het  gekeken naar  lichamelijke en mentale mogelijkheden van het kind voor verdere ontwikkeling van ballet en dans kwaliteiten.
  • Groep Fantasia  is momenteel  gericht naar diepere danskwaliteiten ontwikkeling  met als extra caractere dans  en werelddans elementen.

Klassieke balletlesWe hebben als doelstelling kinderen met ballet en dans kennis te laten maken en in de toekomst deel te laten nemen aan dansvoorstellingen.In voorbereiding hierop worden tijdens de danslessen technieken geleerd waarbij onderwerpen als muzikaliteit, emotie, ritme en coördinatie voorbij komen. Het uiteindelijke doel is dat de leerling zich gracieus over het toneel beweegt. Er is keuze tussen ballet lessen voor kinderen van 4-5; 6-7 en 8-11 jaar.

Eén van de technieken die bijvoorbeeld in de balletles verwerkt wordt is de ademhalingstechniek van de Hatha Yoga. Deze ademtechniek staat bekent zich goed te lenen als voorbereiding op fysieke in- en ontspanning en geeft daarom een sneller merkbaar resultaat in souplesse en spierkracht. De snelheid waarmee dit resultaat geboekt wordt is daarbij wel afhankelijk van de persoonlijke fysieke en mentale mogelijkheden van het kind.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.