Over ons

Moving Harmony


Onze Visie & Missie


Moving Harmony, opgericht in 2010, is een dynamische dansschool met vestigingen in Zaandam en Diemen. Ons toegewijde team van ervaren dansdocenten deelt een passie voor dans en streeft ernaar om dans toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, niveau of ervaring.

Bij Moving Harmony draait het om plezier en ontwikkeling. We willen dat onze leerlingen zich vrij voelen om zich uit te drukken in dans, en daarom bieden we een gevarieerd aanbod aan lessen, waaronder klassiek ballet, caracteré dans, jazzdans, dans voor peuters en kleuters, hatha yoga en fitness barre voor volwassenen.

Onze visie benadrukt dat dans een krachtige manier is om te bewegen, te leren en te groeien. Door dans kun je je lichaam beheersen, je zelfvertrouwen vergroten en je creativiteit ontwikkelen. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen iedereen de kans geven om te dansen. We streven ernaar dat onze leerlingen niet alleen plezier beleven aan dans, maar ook de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen als dansers.

Join the dance at Moving Harmony!


KLAAR OM TE BEWEGEN EN ONTDEKKEN? MELD JE NU AAN VOOR EEN PROEFLES!

Ontdek de betovering van bewegen. Laat je peuter spelen, ontdekken en groeien. Zet vandaag nog die eerste dansstap!