PeuterPret

Een Magische Reis vol Dans, Theater en Avontuur

Stap binnen in de betoverende wereld van PeuterPret, waar we de nieuwsgierigheid van de allerkleinsten omarmen en stimuleren. 


ONTDEKKINGSTOCHT DOOR BEWEGING, THEATER EN CREATIVITEIT VOOR PEUTERS

Peuters vinden het heerlijk om allerlei lichaamshoudingen te onderzoeken, met hun adem te spelen en hun zintuigen te gebruiken. Door al jong met beweging te beginnen, leg je een goede basis voor een gezond en evenwichtig leven.

De dansles is ontwikkeld op peuter niveau en voor moderne kinderen van nu. Hierin zal beweging, actief spel worden behandeld op basis van theaterpersonages dans en ballet. Verder zullen de kinderen kennis maken met basisbegrippen als natuur, emoties en dieren met onder andere gebruik van verschillende kinderyoga houdingen.

In de peuter dansles maken kinderen op een speelse manier kennis met theater ballet en dans. Bijvoorbeeld leren dansen met begrippen als snel/langzaam, hard/zacht, hoog/laag enz. Voor het kennismaken met theater krijgen we hulp van poppen uit het poppentheater en de magische toverkist met kostuums. De peuters ontdekken ook de geluiden van verschillende muziek en instrumenten.

Informatie en tijden

Magisch Plezier voor Peuters

Alles Wat Je Moet Weten: Lesroosters, Niveaus en Bijzonderheden


PEUTERPRET

Zaterdag om 09:00
Dansjuf Sterre 


Ontdek de tijden en locaties voor PeuterPret!
Klik op de onderstaande link om het rooster voor Zaandam te bekijken.KLAAR OM TE DANSEN?
MELD JE NU AAN VOOR EEN PEUTERPRET PROEFLES!

Wij hanteren twee lessen als proef voor Eur 10,-. Proeflesgeld is Eur. 10 waard ,- als Kleding bon, bij definitieve inschrijving.
Kledingbon is 3 maanden geldig om in te wisselen bij aanschaf van balletkleding bij Moving Harmony.