PeuterPret
#dansschool;#Zaandam; #balletles, #peuterdans;#kinderen
PeuterPret bij Moving Harmony
Informatie en tijden

Lestijden:

WO 14:00 en ZA 09:00

 dansjuf    Lotte 

Voor  tijden en locatie voor andere lessen  klik op onderstaande link 

 ROOSTER Zaandam        

Wil je een proefles

Wij hanteren twee lessen als proef voor Eur 10,-. Proeflesgeld is Eur. 10 waard ,- als Kleding bon, bij definitieve inschrijving. Kledingbon is 3 maanden geldig om in te wisselen bij aanschaf van balletkleding bij Moving Harmony.

Peuters vinden het heerlijk om allerlei lichaamshoudingen te onderzoeken, met hun adem te spelen en hun zintuigen te gebruiken. Door al jong met beweging te beginnen, leg je een goede basis voor een gezond en evenwichtig leven.

De dansles is ontwikkeld op peuter niveau en voor moderne kinderen van nu. Hierin zal beweging,  actief spel worden behandeld op basis van theaterpersonages dans en ballet. Verder zullen de kinderen kennis maken met basisbegrippen als natuur, emoties en dieren met onder andere gebruik van verschillende kinderyoga houdingen.

In de peuter dansles maken kinderen op een speelse manier kennis met theater ballet en dans. Bijvoorbeeld leren dansen met begrippen als snel/langzaam, hard/zacht, hoog/laag enz. Voor het kennismaken met theater krijgen we hulp van poppen uit het poppentheater en de magische toverkist met kostuums. De peuters ontdekken ook de geluiden van verschillende muziek en instrumenten.

PeruterPret, zaterdag dansles Mvonig Harmony

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen