Tover Koffer

Ontdek de Wereld van Theater

Stap binnen in de betoverende wereld van "Ontdek de Wereld van Theater," waar peuters op een magische ontdekkingsreis gaan vol verwondering en speelsheid. In deze unieke dansles voor kleintjes komen theater, beweging en ballet samen in een vrolijk samenspel. 


DANSEND ONTDEKKEN: PEUTERAVONTUREN IN THEATER, BALLET, EN BEWEGING

De dansles is ontwikkeld op peuter niveau en voor moderne kinderen van nu. Hierin zal beweging, actief spel worden behandeld op basis van theaterpersonages dans en ballet. Verder zullen de kinderen kennis maken met basisbegrippen als natuur, emoties en dieren met onder andere gebruik van verschillende kinderyoga houdingen.

Peuters vinden het heerlijk om allerlei lichaamshoudingen te onderzoeken, met hun adem te spelen en hun zintuigen te gebruiken. Door al jong met beweging te beginnen, leg je een goede basis voor een gezond en evenwichtig leven.

In de peuter dansles maken kinderen op een speelse manier kennis met theater ballet en dans. Bijvoorbeeld leren dansen met begrippen als snel/langzaam, hard/zacht, hoog/laag enz. Voor het kennismaken met theater krijgen we hulp van poppen uit het poppentheater en de magische toverkist met kostuums. De peuters ontdekken ook de geluiden van verschillende muziek en instrumenten.

Informatie en tijden

Magisch Plezier voor Peuters

Alles Wat Je Moet Weten: Lesroosters, Niveaus en Bijzonderheden


TOVER KOFFER

Zaterdag om 8:45
Dansjuf Aljona 


Ontdek de tijden en locaties voor Toverkoffer!
Klik op de onderstaande link om het rooster voor Diemen te bekijken.KLAAR OM TE BEWEGEN EN ONTDEKKEN? MELD JE NU AAN VOOR EEN PEUTERDANS PROEFLES!

Ontdek de betovering van bewegen. Laat je peuter spelen, ontdekken en groeien. Zet vandaag nog die eerste dansstap!