Tover Koffer
ToverKoffer bij Moving Harmony

Wij hanteren twee lessen als proef voor Eur 10,-. Proeflesgeld is Eur. 10 waard ,- als Kleding bon, bij definitieve inschrijving. Kledingbon is 3 maanden geldig om in te wisselen bij aanschaf van balletkleding bij Moving Harmony.

Informatie en tijden

Voor  tijden en locatie voor Toverkoffer, klik op omdrstaande link naar         

ROOSTER Diemen

PeruterPret, zaterdag dansles Mvonig Harmony

Zaterdag om 8:45

Dansdocent-  juf Aljona 

De dansles is ontwikkeld op peuter niveau en voor moderne kinderen van nu. Hierin zal beweging, actief spel worden behandeld op basis van theaterpersonages dans en ballet. Verder zullen de kinderen kennis maken met basisbegrippen als natuur, emoties en dieren met onder andere gebruik van verschillende kinderyoga houdingen.

Peuters vinden het heerlijk om allerlei lichaamshoudingen te onderzoeken, met hun adem te spelen en hun zintuigen te gebruiken. Door al jong met beweging te beginnen, leg je een goede basis voor een gezond en evenwichtig leven.

In de peuter dansles maken kinderen op een speelse manier kennis met theater ballet en dans. Bijvoorbeeld leren dansen met begrippen als snel/langzaam, hard/zacht, hoog/laag enz. Voor het kennismaken met theater krijgen we hulp van poppen uit het poppentheater en de magische toverkist met kostuums. De peuters ontdekken ook de geluiden van verschillende muziek en instrumenten.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
error: Alert: Content is protected !!