Caractere dans
Caractere dans bij Moving Harmony
Informatie en tijden

Leeftijd 6-8,  vrijdag om  15:30

Locatie Zaandam

Leeftijd: 8-10 jaar, vrijdag om 16:45

Locatie Zaandam

Leeftijd: 11-15 jaar, vrijdag om 18:00

Locatie Zaandam

Leeftijd: 9-10 jaar, zaterdag om 12:15 Locatie Diemen

Leeftijd: 11-15 jaar, ZATERDAG om 11:00 

Locatie Diemen

Zonder proberen weet je het niet.

Wij hanteren twee lessen als proef voor Eur 12,-. Proeflesgeld is Eur. 10 waard ,- als Kleding bon, bij definitieve inschrijving. Kledingbon is 3 maanden geldig om in te wisselen bij aanschaf van balletkleding bij Moving Harmony.

We geven Caractère dans  zowel in Zaandam als in Diemen.

Caractére dans is gezellig en toegankelijk voor kinderen. Dansplezier is hier heel belangrijk. Je zult merken dat je al snel verschillende dansstijlen kan dansen.

Het fijne aan deze dansstijl is dat het erg toegankelijk is voor de mensen die niet zoveel aanleg hebben voor ballet en toch op een hoog niveau dansplezier willen beleven.

 De dansles is gebaseerd op elementen van caractère dans of Moiseev Ballet. Dit is een dansstijl die afkomstig is uit de werelddans met klassieke dans techniek daarin verwerkt. Hiervoor maken wij gebruik van de ontwikkelde door Igor Moiseev danstechniek, omdat hij de grootste grondlegger was van de caractère en omdat deze stijl internationaal onderwezen wordt. Met onze klassieke en folklore achtergrond was het een logische keuze om ook in deze stijl te onderwijzen.

Kinderen die zich voor Caractere dans inschrijven, krijgen de benodigde dansschoenen gratis ter beschikking gesteld. Het is wel de bedoeling dat de dansschoenen na de les in de studio blijven.

Wij zoeken JONGENS
Caractere dansles vrijdag dansschool Movig Harmony

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen