Docent

Igor Kourchine

Informatie

1984, het jaar dat ik met het jazzballet begon, veranderde mijn hele leven, ik was toen al 17 jaar. Binnen een jaar was ik voorbereid om verder gaan met de HBO dansdocent opleiding bij Orel Academie voor de Kunsten.

Van 1993 tot 2003 heb ik met plezier gewerkt bij het Internationaal Danstheater. Tien jaar internationale werelddans repertoire is de meest opwindende ervaring ooit. Sinds mijn eerste tournee naar India, Kathak dans is mijn passie geworden, daar ben ik met Natalja al een lange tijd mee bezig.

Na mijn danscarrière heb ik een IBL (Internationale Business en Languages) opleiding afgerond aan de HES Amsterdam.

Natuurlijk blijft de geleerde kennis sterk opgeslagen in je hoofd. Ik heb balletles gegeven aan kinderen van Kunstschaatsvereniging FSA in Amsterdam, Pre NBA cursus bij Nationale Balletacademie, Amsterdam. Samen met Natalja hebben wij leiding gegeven voor Russische dans bij Kalinka Rotterdam, 10 jaar lang. Ik verzorg nu ook caractere dansschoenen voor de Orientatie en alle vooropleiding groepen van Nationale Balletacademie in Amsterdam.

Toen we met Natalja nog dansten, hadden we altijd over onze eigen dansschool gedroomd. In de zoektocht naar harmonie in beweging hebben we “Moving Harmony” opgericht.
Nu ben ik gewoon Meister Igor

 


ONTDEK DE MAGIE VAN BEWEGEN. MELD JE NU AAN VOOR EEN PROEFLES!

Laat jezelf betoveren door de vreugde van beweging. Of je nu jong of oud bent, kom spelen, ontdekken en groeien door samen te dansen.
Zet vandaag nog die eerste dansstap en ontdek de wereld van beweging en expressie!