Hatha Yoga

Ontdek de Magie van Yoga

Betreed de serene sfeer van 'Ontdek de Magie van Yoga,' waar je de kans krijgt stress te verminderen, lichamelijke klachten aan te pakken en persoonlijke problemen te verlichten. Neem dat kostbare uur alleen voor jezelf en ontdek innerlijke rust. Hatha Yoga, centraal in onze lessen, is de meest beoefende vorm, waarop alle andere vormen zijn gebaseerd. 


Innerlijke Rust Vinden: Een Reis door Hatha Yoga

Heb je stress, lichamelijke klachten of wil je gewoon problemen wegwerken? Yoga geeft dat mogelijkheid. Besteed dat uur alleen aan je zelf. Dan kan je rust vinden. Hatha Yoga is een vorm die het meest beoefend wordt. Wij geven allen Hatha Yoga, want alle andere Yoga vormen zijn altijd hierop gebaseerd.

Tijdens de les doe je verschillende assana’s in combinatie met de juiste ademhaling techniek waardoor je lichaam en geest ontspannen en komen meer in balans.

Yoga is meer dan lichamelijke oefening. Het wijst je de weg om je lichaam en jezelf te ontdekken.

Tijdens de les geven we nodige ruimte voor je eigen inbreng. Iedereen doet mee naar eigen kunnen. Hierdoor komt je geest en lichaam tot rust. Voor dit hebben wij speciale extra dikke katoenen maten en andere handige yoga accessoires in bezit.

Informatie en tijden

Reis naar Rust: Verken de Serene Sfeer van Yoga

Alles Wat Je Moet Weten: Lesroosters, Niveaus en Bijzonderheden


Hatha Yoga

Woensdag om 19:45
Docent  Natalja 
Locatie 
Schoolstraat 61, Diemen, bovenzaal


Ontdek de tijden en locaties voor Hatha Yoga!
Klik op de onderstaande link om het rooster voor Diemen te bekijken.KLAAR OM TE ONTSPANNEN EN ONTDEKKEN? MELD JE NU AAN VOOR EEN HATHA YOGA PROEFLES!

Ontdek de betovering van beweging en innerlijke rust. Laat je peuter spelen, ontdekken en groeien. Zet vandaag nog die eerste yogastap!