Pirouettes
Klassieke ballet les
Informatie en tijden

Voor  tijden en locatie voor balletlessen, klik op onderstaande link naar         

Zaandam 

Zonder proberen weet het niet

Wij hanteren twee proeflessen, voor 12 euro. Bij definitieve inschrijving is uw proeflesgeld 10 euro waard als kledingbon. De kledingbon is 3 maanden geldig bij het aanschaffen van balletkleding bij Moving Harmony.

We hebben als doelstelling kinderen met ballet en dans kennis te laten maken en in de toekomst deel te laten nemen aan dansvoorstellingen. Er is keuze tussen ballet lessen voor kinderen van 4-5; 6-7; 8-10; 10-12 en 13-16 jaar, maar ook ouder.

Het uiteindelijke doel is dat de leerling zich gracieus over het toneel beweegt. In voorbereiding hierop worden tijdens de danslessen onderwerpen zoals muzikaliteit, emotie, ritme en coördinatie voorbij komen.  Vanaf 11 jaar worden ook spitzenlessen gegeven.  Dar dromen natuurlijk alle meisjes over.

Meerdere van onze leerlingen  gaan naar vooropleiding dans, onze studenten studeren bij NBA-Amsterdam, KC- Den Haag, Rotterdamse dansacademie en Lucia Marthas 

Eén van de technieken die bijvoorbeeld in de balletles verwerkt wordt is de ademhalingstechniek van  Hatha Yoga en de nieuwe PBT (progressing ballet technique). Deze lenen zich voor een sneller merkbaar resultaat in souplesse en spierkracht.  

De snelheid waarmee dit resultaat geboekt wordt is daarbij wel afhankelijk van de persoonlijke fysieke en mentale mogelijkheden van het kind.

dansles ,ballet, dansschool Movig Harmony

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen