Pirouettes

We hebben als doelstelling kinderen met ballet en dans kennis te laten maken en in de toekomst deel te laten nemen aan dansvoorstellingen.

In voorbereiding hierop worden tijdens de danslessen technieken geleerd waarbij onderwerpen als muzikaliteit, emotie, ritme en coördinatie voorbij komen. Het uiteindelijke doel is dat de leerling zich gracieus over het toneel beweegt. Er is keuze tussen ballet lessen voor kinderen van 4-5; 6-7; 8-9 en 10-15 jaar, maar ook ouder. Vanaf 11 jaar worden ook spitzenlessen gegeven.

Eén van de technieken die bijvoorbeeld in de balletles verwerkt wordt is de ademhalingstechniek van de Hatha Yoga. Deze ademtechniek staat bekent zich goed te lenen als voorbereiding op fysieke in- en ontspanning en geeft daarom een sneller merkbaar resultaat in souplesse en spierkracht. De snelheid waarmee dit resultaat geboekt wordt is daarbij wel afhankelijk van de persoonlijke fysieke en mentale mogelijkheden van het kind.

Wij hanteren twee lessen als proef voor Eur 10,-. Proeflesgeld is Eur. 10 waard ,- als Kledingbon, bij definitieve inschrijving.

Kledingbon is 3 maanden geldig om in te wisselen bij aanschaf van balletkleding bij Moving Harmony.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

error: Content is protected !!