Docent

Aljona Kourchina

Informatie

Aljona is een ervaren dansjuf met een diepe liefde voor dans, met specifieke aandacht voor ballet en folklore. Zij heeft haar eigen rijke danservaring opgedaan bij meerdere dansgroepen, waaronder de dansgroep bij Moving Harmony zelf, maar ook bij andere gezelschappen zoals Internationale dansensemble Paloina en Volksdansvereniging Radost. Geschoold door de oprichters van de dansschool en met meer dan 8 jaar ervaring, deelt Aljona haar uitgebreide kennis en vaardigheden tijdens de danslessen.

Als enthousiaste docent geeft zij les aan leerlingen van de jongste groepen, in de leeftijden van 3 tot 7 jaar. Met focus op lichamelijke ontwikkeling worden de lessen op een speelse manier toegepast met de nadruk op discipline en zelfexpressie. Aljona geniet volop van alle enthousiasme die de kinderen meebrengen en door de samenwerking van verhaal en beweging ontstaat er een magische sfeer voor kinderen.

Gallerij


ONTDEK DE MAGIE VAN BEWEGEN. MELD JE NU AAN VOOR EEN PROEFLES!

Laat jezelf betoveren door de vreugde van beweging. Of je nu jong of oud bent, kom spelen, ontdekken en groeien door samen te dansen.
Zet vandaag nog die eerste dansstap en ontdek de wereld van beweging en expressie!