Jazz Modern
Jazzballet
Informatie en tijden

Voor  tijden en locatie voor Jazzballet, klik op onderstaande link naar         

 ROOSTER Zaandam  

Proberen, dan weet je het

Wij hanteren twee proeflessen, voor 12 euro. Bij definitieve inschrijving is uw proeflesgeld 10 euro waard als kledingbon. De kledingbon is 3 maanden geldig bij het aanschaffen van balletkleding bij Moving Harmony.

dansschool Moving Harmony

Jazz dans is oorspronkelijk ontstaan als tegenhanger van de klassieke  ballet, zo blijft Jazz met de klassieke danstechniek sterk verbonden, maar op een veel lichter manier. Deze dansstijl is bekend om zijn veelzijdigheid, vrije beweging, ritme, dynamiek en natuurlijk het plezier. Naast de vloeiende manier van bewegen, krijg je ook de funky bewegingen van de jazzdans aangeboden.

Bij onze dansschool beginnen we iedere les met techniek oefeningen, zowel op de plek als door de ruimte. We oefenen dan met o.a. swingende en ritmische danscombinaties en natuurlijk als afsluiting: stretchen. Kortom een energieke en uitdagende les, waarin je jezelf lekker kunt laten gaan!

Jazz lessen zijn te volgen voor leerlingen vanaf 8 jaar, maar ook voor  tieners (middelbare scholieren). In Zaandam is de Jazz dansles op woensdag , kijk voor meer tijden en informatie op onze Rooster pagina.

Uiteindelijk  doen alle Jazz groepen mee aan allerlei optredens en natuurlijk de eindvoorstelling in het theater op het grote toneel.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
error: Alert: Content is protected !!