PBT

Ontdek de Magie van Beweging

Wij doen oefeningen met kleine en grote fitness bal. Oefeningen zijn gesplitst naar Junior, Senior en Advanced level, afhankelijk van de leeftijd en de spierenkracht van de leerling. Beter gevoel voor uitdraai en uitlijning van de benen, voeten voor ballet.


Moving Harmony: Versterk je Dans met Progressing Ballet Technique (PBT)

PBT is een innovatief programma dat de prestaties in de klassieke dans lessen moet verbeteren. Bevoordeerd bewustwording en het intensief trainen van het spiergeheugen.

PBT helpt je beter en makkelijker begrijpen en sneller leren van dans/balletmotoriek. Bovendien allle oefeningen helpen met stabiliteit en correcte houding van het lichaam, maar het mest belangrijke voor ons is dat PBT werkt blessures preventief. Moving Harmony is uniek met PBT in Zaandam en Diemen.

Deze methode is ter ondersteuning van de Dans- of Balletlessen. Daarom is er bij deelname een vereiste van één balletles/dansles in de week. De lessen zijn opgedeeld in 2 leeftijdsgroepen- Beginners en Senior. Advanced niveau kan op afspraak met Prive les volgen. Het meest profit van PBT zullen stidenten vooropleiding dans hebben, maar ook dansers die voor plezier dansen.

Progressing Ballet Technique (PBT), ontwikkeld door Marie Walton-Mahon, zij was geinspireerd door Russische legendeballerina Maya Plisetskaya met wie zij samen werkte. Elke oefening is met zorg en begeleiding ontwikkeld met een team van fysiotherapeuten.

PBT wordt wereldwijd steeds meer populaire en geliefd door amateurs en professionele dansers.


2 PROEFLESSEN VOOR €12! BIJ INSCHRIJVING: €10 KORTING OP BALLETKLEDING BIJ MOVING HARMONY.

Wij hanteren twee proeflessen, voor 12 euro.

Bij definitieve inschrijving is uw proeflesgeld 10 euro waard als kledingbon.
De kledingbon is 3 maanden geldig bij het aanschaffen van balletkleding bij Moving Harmony.