You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!
PBT
Progressing Ballet Technique
Informatie en tijden

Voor  tijden en locatie voor PBT, klik op omdrstaande link naar         

ROOSTER Zaandam       ROOSTER Diemen

Wil je een proefles

Wij hanteren twee proeflessen, voor 10 euro. Bij definitieve inschrijving is uw proeflesgeld 10 euro waard als kledingbon. De kledingbon is 3 maanden geldig bij het aanschaffen van balletkleding bij Moving Harmony.

PBT is een innovatief programma dat de prestaties in de lessen klassieke dans moet verbeteren door bewustwording en het intensief trainen van het spiergeheugen. 

PBT  helpt je beter en makkelijker begrijpen en sneller leren van dans/balletmotoriek en richt zich op stabiliteit en correcte houding van het lichaam, maar het mest belangrijken voor ons is dat  PBT werkt blessures preventief. Moving Harmony is uniek met PBT in de Zandstreek.

Deze methode is ter ondersteuning van de Dans- of Balletlessen. Daarom is er bij deelname een vereiste van één balletles/dansles in de week. De lessen zijn opgedeeld in 2 leeftijd groepen- Beginners en Senior. Advanced niveau  kan op afspraak  met Prive les volgen.

Progressing Ballet Technique (PBT), ontwikkeld door Marie Walton-Mahon, zij was geinspireerd  door  Russische legendeballerina Maya Plisetskaya  met wie zij samen werkte. Elke oefening is met zorg en begeleiding ontwikkeld met een team van fysiotherapeuten.  

 PBT wordt wereldwijd steeds meer populaire en geliefd door  amateurs en professionele dansers.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

error: Alert: Content is protected !!